Manisa'ya İrlandalı Gelin Getirdi - Son Dakika
Yaşam

Manisa'ya İrlandalı Gelin Getirdi

Manisa\'ya İrlandalı Gelin Getirdi

Manisalı Mevlüt Kuş, İrlanda'nın Cork kentinde tanıştığı Caitriona Marie Fealty ile memleketi Manisa'da dünyaevine girdi. Nikah sonrası Türk bayrağı açan genç çift ayakta alkışlandı.

27.07.2016 10:22  Güncelleme: 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisalı 31 yaşındaki Mevlüt Kuş, İrlanda'nın Cork kentinde tanıştığı 26 yaşındaki Caitriona Marie Fealty ile memleketi Manisa'nın Yunusemre İlçesi'nde dünyaevine girdi. Nikah sonrası Türk bayrağı açan genç çift ayakta alkışlandı.

İRLANDA'DA GARSONLUK YAPARKEN KISA SÜREDE AŞIK OLDULAR

İrlanda'ya 2006 yılında çalışmak için giden ve orada garsonluk yapan Manisalı Mevlüt Kuş, 2013 yılında Cork kentindeki golf kulübünde Caitriona Marie Fealty ile tanıştı. İrlanda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sahil Güvenlik personeli Caitriona Marie Fealty ile Mevlüt Kuş'un arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü.

Manisa'ya İrlandalı Gelin Getirdi

EVLENME KARARININ ARDINDAN MÜSLÜMAN OLDU, 'ELİSA' ADINI ALDI

İki yıl birlikte yaşayan ikili daha sonra Türkiye'ye dönmeye karar verdi. Sevgilisi Caitriona Marie Fealty'i Türkiye'ye getiren Mevlüt Kuş, ailesinin de onayını alarak evlenme kararı aldı. Hıristiyan olan Caitriona Marie Fealty, evlenme kararının ardından Müslüman oldu ve 'Elisa' adını aldı. Beş aylık düğün hazırlığının ardından çift dünya evine girdi.

Manisa'ya İrlandalı Gelin Getirdi
NİKAHIN ARDINDAN BAYRAK AÇTILAR

Türk geleneklerine göre evlenen çiftin nikah töreni Yunusemre Belediyesi'nde gerçekleşti. Çiftin nikahını, Yunusemre Belediyesi Nikah Memuru Meral Tuna kıydı. Nikah şahitliğini ise Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı İdris Avşar ve yakın tanıdıkları Haver Çakal yaptı. Nikah memuru evlilik cüzdanını İrlandalı geline verirken, genç çift kıyılan nikahın ardından Türk bayrağı açtı. Davetliler bu tabloya alkışlarla karşılık verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Manisa'ya İrlandalı Gelin Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement