Manisaspor'a Milijas Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'a Milijas Müjdesi

Manisaspor\'a Milijas Müjdesi

Ptt 1'inci Lig'deki ikinci maçında cumartesi günü deplasmanda Boluspor'la karşılaşacak Manisaspor'a Nenad Milijas'tan iyi haber geldi.

11.09.2014 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'deki ikinci maçında cumartesi günü deplasmanda Boluspor'la karşılaşacak Manisaspor'a Nenad Milijas'tan iyi haber geldi. Kasığındaki sorun yüzünden bir süredir dinlenen tecrübeli futbolcuyu dün U19 takımı ile oynanan antrenman maçında deneyen teknik direktör Tahir Karapınar'ın yüzü güldü. İyi durumda olan Sırp futbolcuyu Boluspor randevusunda ilk 11'de sahaya sürmeyi planlayan Karapınar, sakatlıktan çıkan Süleyman ve Kenan'ı da kadroya almaya hazırlanıyor.

Antrenman eksiği bulunan Dimitrov'u maçın akışına göre ikinci yarıda şans verebileceğini söyleyen Tahir Karapınar, "Milijas'ın iyilişmesi, Kenan ve Süleyman'ın aramıza katılması, Dimitrov'un giderek toparlanması bizim açımızdan olumlu gelişmeler. Amacımız Bolu deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek Alanya maçındaki kayıplarımızı telafi etmek" diye konuştu. Bu arada kolundaki alçıları çıkan Hakan Barış'ın iki hafta içinde hazır duruma gelebileceği belirtildi.

ÇELİK'E ZİYARET

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkı Övünç ve Cengiz Erbilir'le birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti. Çelik'in göreve geldiklerinden beri kulübe büyük destek verdiğini söyleyen Başkan Mergen, "Bugün Manisaspor için daha fazla neler yapabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Öne çıkan projeleri önümüzdeki günlerde hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi. Manisaspor'un kentin ortak değeri olduğunu dile getiren Ömer Faruk Çelik ise, Manisa'da yaşayan herkesi kulübe destek vermeye çağırdı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'a Milijas Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement