Manisaspor'da Düğün Telaşı - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Düğün Telaşı

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta art arda kaybettiği puanlarla şampiyonluğu zora soktuktan sonra Kocaeli Birlikspor'un Aydınspor 1923 deplasmanında takılmasıyla yeniden en avantajlı takım konumuna gelen Manisaspor'da düğün telaşı yaşanıyor.

26.04.2016 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta art arda kaybettiği puanlarla şampiyonluğu zora soktuktan sonra Kocaeli Birlikspor'un Aydınspor 1923 deplasmanında takılmasıyla yeniden en avantajlı takım konumuna gelen Manisaspor'da düğün telaşı yaşanıyor.

Cumartesi günü kendi sahasında Sivas Belediyespor ile oynayacağı son maçı kazanması halinde PTT 1'inci Ligi'ne çıkışını ilan edecek siyah beyazlılarda geri sayım başlarken Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi, 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği ile ortak çalışma yaparak kenti süslemek için kolları sıvadı.

Ana caddelere ve bulvarlara dev siyah beyaz renkli bayraklar asıp, bilboardları afişlerle donatacak olan Taraftar Derneği, Manisalıları maça davet eden pankartlar hazırlayacak, maç günü de 19 Mayıs Stadı'nı şeritler, balonlar ve bayraklarla süsleyecek. Bu arada siyah beyazlı yönetim Sivas Belediyespor karşılaşmasında tüm tribünleri açacak ve misafir takım seyircisi dahil olmak üzere bilet fiyatlarını tüm tribünler için geçerli olmak üzere 2 TL'den satacak. Son doksan dakikanın hazırlıklarına bugün başlayan Manisaspor, zorlu randevuyu tam kadro çıkacak. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Düğün Telaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement