Manisaspor'da Gündem Kongre - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Gündem Kongre

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak yeniden PTT 1'inci Lig'e dönen Manisaspor'da tek gündem kongre oluyor.

10.05.2016 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak yeniden PTT 1'inci Lig'e dönen Manisaspor'da tek gündem kongre oluyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün, "Genel kurul temmuz ayına sarkarsa bu kulüp yeniden 2'nci Lig'e düşer" uyarısına rağmen Başkan Abdullah Mergen haziran sonu veya temmuz başında sandığa gitmeyi planlarken, adaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Başkan Mergen'in göreve devam edeceğini açıklamasından sonra eski yöneticilerden Hakan Kadayıfçılar'ın yanı sıra Servet Bedir ve Ahmet Karakaş ile Meclis Üyesi Mehmet Güzgülü'nün nabız yokladığı öğrenildi.

Öte yandan Başkan Mergen, sezon boyunca maaş ve prim dışında para alamayan futbolcuların yaklaşık 3 milyon TL'ye varan transfer taksidi ve maç başı ücretlerini henüz ödemedi. Futbolcuların bir süre daha bekledikten sonra Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurarak kulübe ihtarname göndermeyi planladıkları belirtildi.

Bu arada üst liglerden transfer teklifleri alan bazı oyuncuların teknik direktör Taner Taşkın'ın durumunun netleşmesini beklediği bildirildi. Bu oyuncuların Taşkın'ın devam etmesi halinde Manisaspor'da kalacakları, ayrılması halinde gideceği kulüple anlaşacakları öne sürüldü. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Gündem Kongre - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement