Manisaspor'da Rota Sait Karafırtınalar - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Rota Sait Karafırtınalar

Manisaspor\'da Rota Sait Karafırtınalar

TFF 1'inci Lig'de sezona Elazığspor galibiyetiyle başlayan Manisaspor'da transfer yasağının kalkmamasına tepki göstererek maçtan bir gün önce istifa eden Mehmet Altıparmak'ın yerine teknik direktör arayışını sürdürüyor.

22.08.2016 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1'inci Lig'de sezona Elazığspor galibiyetiyle başlayan Manisaspor'da transfer yasağının kalkmamasına tepki göstererek maçtan bir gün önce istifa eden Mehmet Altıparmak'ın yerine teknik direktör arayışını sürdürüyor. Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen teknik direktör konusunda geçen sezon Kayseri Erciyesspor'u çalıştıran Sait Karafırtınalar'la anlaşma zemini arıyor. Sait Karafırtınalar'da sorun çıkması halinde en güçlü ikinci adayın ise Ergün Penbe olduğu öğrenildi.

Bu arada transfer yasağını kaldıramadığı için anlaşma sağladığı 11 futbolcuyla sözleşme imzalayamayan Başkan Abdullah Mergen, takviye çalışmalarına devam ediyor. Mergen'in son olarak geçen sezonun ilk yarısında Bucaspor, ikinci yarısında ise Keçiörengücü'nde oynayan sol kanat Erkan Taşkıran'la anlaştığı öğrenildi. 31 yaşındaki futbolcunun transfer yasağının kalkması halinde sözleşme imzalayacağı belirtildi. Futbola Çamdibi Altınokspor'da başlayıp Gençlerbirliği'nde profesyonel olan Erkan Hacettepe, Marmaris, Bucaspor, Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve Keçiörengücü'nde de forma giydi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Rota Sait Karafırtınalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement