Manisaspor Farkı 6 Çıkardı - Son Dakika
Spor

Manisaspor Farkı 6 Çıkardı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Manisaspor, Eyüpspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek iki haftalık galibiyet hasretine nokta koyarken, takipçilerinin takılmasıyla haftanın en karlı takımlarından biri oldu.

01.02.2016 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Manisaspor, Eyüpspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek iki haftalık galibiyet hasretine nokta koyarken, takipçilerinin takılmasıyla haftanın en karlı takımlarından biri oldu. Haftaya ikinci sırada giren Keçiörengücü'nün üçüncü basamakta yer alan Ankaragücü'ne yenilmesi, dördüncü Kocaeli Birlikspor'un da Kartalspor'la berabere kalmasıyla puan farkını yeniden 6 çıkardı.

Eyüpspor karşılaşmasının her iki takım için de dönüm noktası olduğunu belirten teknik direktör Taner Taşkın, "Rakibimiz alt grupla bağını koparmak, biz da iki haftalık kötü gidişe son vermek istiyorduk. 1-0 öne geçtikten sonra Eyüpspor 1-1'i yakaladı ama kazanmayı kafalarına koyan futbolcularım ikinci golü bulup maçı kazandı. Evimizde üst üste oynayacağımız Tarsus İdmanyurdu ve İnelgölspor maçlarını kayıpsız geçip arayı daha açmak istiyoruz" diye konuştu.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisaspor Farkı 6 Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement