Manisaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçı Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Manisaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçı Soyunma Odaları

Manisaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçı Soyunma Odaları

MANİSASPOR Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, geçen haftaki Denizlispor galibiyetinin ardından Gaziantep BŞB karşılaşmasında alınan 3 puanın son derece kritik olduğunu söyledi.

03.12.2016 19:05

MANİSASPOR Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, geçen haftaki Denizlispor galibiyetinin ardından Gaziantep BŞB karşılaşmasında alınan 3 puanın son derece kritik olduğunu söyledi. Son 4 maçı yenilgisiz tamamladıklarını belirten Karafırtınalar, "Futbolcularımı gösterdikleri mücadele gücünden dolayı tebrik ediyorum, 2 haftada 6 puan almak bize çok iyi geldi. Artık takımımız sahaya daha özgüvenli çıkacak. Seri galibiyetleri sürdürüp, bir an önce üst sıralara tırmanacağız" dedi.

Gaziantep BŞB'yi çalıştıran Teknik Direktör Metin Diyadin ise hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını dile getirdi. Karşılaşmaya çok iyi başladıklarını ifade eden Diyadin, "Özellikle ilk yarıda oyunun hakimi bizdik. İkinci devrenin başlarında golü yiyince direncimiz düştü. Ardından fırsatları değerlendiremedik. Son dakikalarda da bir kez daha golü görünce mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bu karşılaşmadan dersler çıkarıp, çıkış yakalayacağız" yorumunu yaptı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçı Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement