Manisaspor Menemen'de - Son Dakika
Güncel

Manisaspor Menemen'de

Manisaspor Menemen\'de

Spor Toto 2'nci Lig'de sezona 6 Eylül'de Kartalspor maçıyla başlayacak Manisaspor, 19 Mayıs Stadı'nın zemini yetişmediği için ilk hafta Menemen İlçe Stadı'na taşınacak.

29.08.2015 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig'de sezona 6 Eylül'de Kartalspor maçıyla başlayacak Manisaspor, 19 Mayıs Stadı'nın zemini yetişmediği için ilk hafta Menemen İlçe Stadı'na taşınacak. Yaz döneminde zemini yenilenen sahanın henüz tam olarak oturmadığı, stattaki çalışmaların uzadığı açıklandı. Bu gelişme üzerine Manisa'ya yakın tesis arayışı içine giren Manisaspor, Menemen'de karar kıldı. Menemen İlçe Stadı'nda ışıklandırma olmadığı için maçın başlama saati erkene çekilecek.

Manisaspor, sonraki haftalarda evine dönecek. Transferde son olarak Alanyaspor'dan stoper Erman Bulucu ve Yeni Malatyaspor'dan sağ bek Onur Kalafat'ı renklerine bağlayan siyah beyazlılarda Teknik Direktör Taner Taşkın, A takımla çalışan gençler Gökay, Alberk ve Ramazan'ın kiralık gönderilmesini istedi. Bu oyuncular, kulüp bulunamadığı takdirde altyapıyla çalışacak. Manisaspor, Corner Launch Cafe'deki kahvaltıyla moral depoladı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor Menemen'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement