Manisaspor'un Liderlik İçin Kulağı Aydın'da Olacak - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'un Liderlik İçin Kulağı Aydın'da Olacak

Manisaspor\'un Liderlik İçin Kulağı Aydın\'da Olacak

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirvede 10 puanlık avantajı kaybederek liderliği averajla Kocaeli Birlikspor'a kaptıran Manisaspor, bu hafta Gümüşhanespor deplasmanına çıkarken kulağı da rakibinin Aydınspor 1923'la oynayacağı maçta olacak.

20.04.2016 14:36

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirvede 10 puanlık avantajı kaybederek liderliği averajla Kocaeli Birlikspor'a kaptıran Manisaspor, bu hafta Gümüşhanespor deplasmanına çıkarken kulağı da rakibinin Aydınspor 1923'la oynayacağı maçta olacak. Siyah beyazlı ekip, play off yarışındaki Gümüşhane'yi yenerek genel averajla gerisine düştüğü Kocaeli Birlikspor'un puan kaybetmesini bekleyecek.

Kocaeli Birlikspor'un Aydınspor 1923'e mağlup olması durumunda beraberlik bile son hafta öncesi Manisaspor'a büyük avantaj sağlayacak.

Siyah beyazlılarda zorlu 90 dakika öncesi iyileşen Onur, takımla antrenmanlara başlarken alt adalesinde sertleşme olan Ozan, düz koşu yaptı, sağ dizinde ağrı olan Berk, çalışmayı yarıda bıraktı. Cezalı Erdi ise bu hafta yok. Gümüşhane deplasmanı öncesi galibiyet yemini eden futbolcuların bugünkü antrenmanın son bölümünde yapılan çift kalede son derece neşeli ve moralli oldukları dikkat çekti. Geçen hafta Bucaspor galibiyeti ile kötü gidişe son verdiklerini belirten teknik direktör Taner Taşkın, Gümüşhane'den de 3 puanla döneceklerini söyledi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'un Liderlik İçin Kulağı Aydın'da Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • İsmail Hakkı buruş: Fahrettin Kandemir beni kullandı... 0 0 Yanıtla
  • İsmail Hakkı buruş: Fahrettin Kandemir Fikret Kemal olduğu sürece kulüp hep yanlışlar içinde olur... 0 0 Yanıtla

Advertisement