Manisaspor'un Rakibi Tarsus İdmanyurdu - Son Dakika
Spor

Manisaspor'un Rakibi Tarsus İdmanyurdu

Manisaspor\'un Rakibi Tarsus İdmanyurdu

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta en yakın takipçisi Ankaragücü'nün 6 puan önünde liderliğini sürdüren Manisaspor, 21'nci hafta mücadelesinde yarın düşme hattından kurtulmak için çabalayan Tarsus İdmanyurdu'nu konuk edecek.

05.02.2016 14:35

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta en yakın takipçisi Ankaragücü'nün 6 puan önünde liderliğini sürdüren Manisaspor, 21'nci hafta mücadelesinde yarın düşme hattından kurtulmak için çabalayan Tarsus İdmanyurdu'nu konuk edecek.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Deniz Kükrek, Emrah Ünal ve Harun Dağdeviren hakem üçlüsü yönetecek. Sadece kapalı alt ve misafir tribününe seyirci alınacak maçın bilet fiyatları 3 TL olarak açıklandı. Ligde kritik bir viraja girdiklerini söyleyen Teknik Direktör Taner Taşkın, Tarsus İdmanyurdu'ndan sonra Büyükçekmece Tepecikspor'la yine iç sahada karşılaşacaklarını hatırlatırken şöyle dedi:

"Rakiplerimizle arayı açma yolunda önemli bir avantaj yakaladık. Ancak bu avantajı değerlendirmek için 2 maçı da kayıpsız geçmek zorundayız. Tarsus'u yenersek maç fazlasıyla 9 puanlık bir fark yakalamış olacağız. Bu bile rakipleri psikolojik olarak etkileyecektir. Taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz."

ERGÜN'E DAVET

Manisaspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret ederek son dönemdeki destekleri için teşekkür edip yarınki Tarsus İdmanyurdu maçına davet etti. Geçen sezon yaşanan bazı olaylar ve Cengiz Ergün'ün maçları boykot etmesiyle yükselen tansiyon, bu sezon karşılıklı adımlarla düşerken, davetten mutluluk duyduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ergün, "Ben bu takımı 3. Lig'den Süper Lig'e taşıyan yönetimin başkanlığını yaptım. Biz Manisaspor gönüllüsüyüz. Kulübe futbolcu yetiştirmek için Büyükşehir Belediyespor'u kurup profesyonel lige çıkardık. Tüm amacımız gençliğe ve spora hizmet etmek. Bundan sonra Manisaspor'un yanındayım. İnşallah sezon sonunda Manisaspor 1inci Lig'e, Büyükşehir Belediyespor da 2'nci Lig'e yükselecek. Bunun için tüm imkanları seferber edeceğiz" dedi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisaspor'un Rakibi Tarsus İdmanyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement