Manisaspor Yönetiminden Vestel'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Manisaspor Yönetiminden Vestel'e Ziyaret

Manisaspor Yönetiminden Vestel\'e Ziyaret

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ve yönetim kurulu üyeleri, Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Enis Turan Erdoğan'ı ziyaret ederek 45 numaralı forma hediye etti.

14.10.2014 14:22

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ve yönetim kurulu üyeleri, Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Enis Turan Erdoğan'ı ziyaret ederek 45 numaralı forma hediye etti. Mergen ziyarette siyah beyazlı ekibin tarihindeki en büyük başarıları Vestel'in sponsorluğuyla yaşadığını hatırlatarak, "Kulübün tarihindeki en büyük destekçisi her zaman Vestel oldu. Enis Turan Erdoğan nezdinde Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'ya da teşekkür ederiz" dedi.

Formasında Vestel'in göğüs reklamını taşıyan Manisaspor'un Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek'in firması olan Yoncayağ'ın da reklamını formanın sırtına alacağı öğrenildi. Manisasporlu teknik heyet ve futbolcular birlikte kahvaltı yaptı. Ligde Elazığspor'a konuk olacak siyah beyazlılarda teknik direktör Tahir Karapınar, puan veya puanlar alacaklarını söyledi. Karapınar, kadro dışı kalan Kenan ve Süleyman'a affın gündemde olmadığını da belirtti. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor Yönetiminden Vestel'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement