Mankenlerin "Tuğba Özay" Polemiği - Son Dakika
Güncel

Mankenlerin "Tuğba Özay" Polemiği

"K2 Network" İsimli Bilgisayar Oyunun Tanıtımına Katılan Ünlü Manken Doğa Bekleriz, Mankenliği Bırakacağını Açıkladı. Bekleriz, "Tanıtıma Tuğba Özay Gelecekti, Hapiste Olduğu İçin Şebnem Geldi. Kendisini Hiç Sevmem" Derken, Şebnem Schefer İse Yorum Yapmadı. Manken Eda Özerkan İse Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ Hakkında Çıkan Dedikoduların Doğru Olmadığını Söyledi.

28.08.2007 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"K2 Network" isimli bilgisayar oyunun tanıtımına katılan ünlü manken Doğa Bekleriz, mankenliği bırakacağını açıkladı. Bekleriz, "Tanıtıma Tuğba Özay gelecekti, hapiste olduğu için Şebnem geldi. Kendisini hiç sevmem" derken, Şebnem Schefer ise yorum yapmadı. Manken Eda Özerkan ise Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ hakkında çıkan dedikoduların doğru olmadığını söyledi.

Çırağan Sarayı'nda "K2 Network" isimli bilgisayar oyunun tanıtımına katılan ünlü mankenler Doğa Bekleriz ve Eda Özerkan magazin dünyasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şebnem Schefer'ın da katıldığı organizasyonda Doğa Bekleriz ile Schefer'ın arasındaki gerginlik gözlerden kaçmazken, ünlü manken Bekleriz, "Bu tanıtımda Tuğba Özay bulunacaktı. Ancak hapiste olduğu için Şebnem geldi. Kendisini hiç sevmem ve aramızda iyi değildir" dedi.

Tuğba Özay için çok üzüldüğünü belirten Bekleriz, "Hapiste hep beni soruyormuş. En kısa zamanda ziyaretine gideceğim. Tuğba ne olursa olsun bunu hak etmedi" diye konuştu.

Mankenliği bırakacağını da açıklayan Bekleriz, İzmir'e yerleştiğini, sadece TRT'de bir dizide oynayacağını ve İzmir'de bir ana okulu açacağını söyledi.

Şebnem Schefer ise Bekleriz'in açıklaması için yorum yapmayacağını belirterek, organizasyonda bulunmaktan memnun olduğunu söyledi. Ayrıca organizasyonda çoğu kişinin İngilizce bildiğini söyleyen Schefer kendisinin de bol bol İngilizce konuştuğunu ve bunun kendisi için faydalı olduğunu belirtti.

Organizasyonda bulunan diğer manken Seda Ertan ise son günlerde Şenay Akay'ın kendisine tahtını devrettiği yönündeki açıklamalar için, "Evet doğrudur. Beraber çalışıyoruz. Şenay'ı da çok severim" dedi.

Eda Özerkan ise son günlerde Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ hakkında yapılan dedikodulara değinerek, "Arzum bir numara. Onu ve eşini kıskanıyorlar. Kendilerini çok yakından tanıtırım. Böyle şeyler mümkün değil derken, Bekleriz'in mesleği bırakacağını yönündeki açıklamasını ise "Bence mesleği bırakmak doğru değil. Hem mankenliği hem de diğer işleri bir ara da yürütebilir" şeklinde yorumladı.

(FD-ED-ÖZ-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mankenlerin 'Tuğba Özay' Polemiği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement