Mardin Büyükşehir'de Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Mardin Büyükşehir'de Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

07.01.2016 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, sözleşmenin Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün makam odasında imzalandığı bildirildi.

Açıklamaya göre, imza törenine Türk'ün yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Zirek, Tüm Bel-Sen Mardin Şubesi Eş Başkanları İzzettin Karaboğa ve Emine Öcalan katıldı.

Ahmet Türk, sözleşmeye ilişkin, "Siyaseten ve insani olarak emekçilerin emeklerinin karşılığını almaları için mücadele içindeyiz.  Belediyenin imkanlarından kaynaklı emekçilere vermek istediğimiz ücreti karşılayamadığımız için emekçilerden özür dileriz. Bundan sonraki dönemlerde işçiler için daha iyi yaşam koşulları oluşturmanın çabası içinde olacağız. Sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardin Büyükşehir'de Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement