Mardin'de 10 Bin Kişilik Konser Verildi - Son Dakika
Yerel

Mardin'de 10 Bin Kişilik Konser Verildi

Mardin\'de 10 Bin Kişilik Konser Verildi

Mardin Belediyesi tarafından Dara Anfi Tiyatro alanında organize edilen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 10 bin kişilik kalabalığa ilahi konseri verdi.

24.07.2012 13:20  Güncelleme: 13:27

Mardin Belediyesi tarafından Dara Anfi Tiyatro alanında organize edilen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül, 10 bin kişilik kalabalığa ilahi konseri verdi.

Önül, söylediği ilahilerle alanı dolduran yaklaşık 10 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Konseri izlemeye gelen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Ramazan ayı boyunca Dara Anfi Tiyatrosu'nu etkinlik alanı olarak kullanacaklarını belirterek, "Vatandaşların rahat, huzurlu ve güzel bir Ramazan ayı geçirmeleri için tüm çalışmalarımız devam ediyor. Ramazan ayında oluşan atmosfer Mardin'e ayrı bir anlam katıyor.Tüm halkımızı farklı bir Ramazan yaşamak için bu etkinliklere davet ediyoruz. Ramazan ayı boyunca her Cumartesi günü aynı yer ve aynı saatte tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi. Konseri kendisine ayrılan yerde izleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, daha sonra oturduğu yerden kalkarak tribünlere seyircilerin arasına gitti. Eşi Fahriye Ayanoğlu ile birlikte vatandaşlarla sohbet eden Ayanoğlu, kendisine sorunlarını ileten vatandaşların isteklerini not etti.

Konser yaklaşık iki saatlik ilahi ziyafetinin ardından sona erdi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin'de 10 Bin Kişilik Konser Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement