Mardin Savur Belediyesi Eski Başkanı Terör Örgütü Üyesi Suçlamasıyla Mahkemeye Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Mardin Savur Belediyesi Eski Başkanı Terör Örgütü Üyesi Suçlamasıyla Mahkemeye Çıkarıldı

Savur Belediyesi eski başkanı terör örgütü üyesi suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldıMARDİN'de 25 Şubat tarihinde gözaltına alınadıktan sonra İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan DBP'li Savur Belediye Başkanı Mehmet Aydın Alökmen'in de aralarında bulunduğu 5 kişi,...

09.03.2017 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Savur Belediyesi eski başkanı terör örgütü üyesi suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldı

MARDİN'de 25 Şubat tarihinde gözaltına alınadıktan sonra İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan DBP'li Savur Belediye Başkanı Mehmet Aydın Alökmen'in de aralarında bulunduğu 5 kişi, emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından, bugün mahkemeye sevk edildi.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşturma kapsamında polis ve jandarma ekiplerince Savur Belediyesi ile bazı adreslere operasyon düzenlenmiş, operasyonda Savur Belediye Başkanı Mehmet Aydın Alökmen ile S.İ., M.Z.G., O.A. ve İ.Ö. gözaltına alınmıştı. Mardin Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgularının tamamlanmasının ardından bugün adliyeye çıkarılan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, örgütsel içerikli yayın, doküman ve dijital materyaller ele geçirilmişti.

Polis ekiplerince belediyede başlatılan arama çalışmaları kapsamında gözaltına alınan Alökmen ve diğer şüpheliler, "terör örgütü üyesi olmak", "terör örgütü PKK/KCK adına eylem ve faaliyetlerde bulunmak" ve "terör örgütüne yardım, yataklık" yaptıkları gerekçesiyle yargılanıyor.

Savur İlçesi'nde yürütülen terör soruşturması kapsamında Belediye Başkanı DBP'li Mehmet Aydın Alökmen'in gözaltına alınmasının ardından İçişleri Bakanlığı tarafından da görevinden uzaklaştırılarak, yerine Kaymakam İdris Koç, kayyum olarak atanmıştı

Mardin Savur Belediyesi Eski Başkanı Terör Örgütü Üyesi Suçlamasıyla Mahkemeye Çıkarıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin Savur Belediyesi Eski Başkanı Terör Örgütü Üyesi Suçlamasıyla Mahkemeye Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement