Mardinli Kadınların Elinden Umut Doğuyor - Son Dakika
Güncel

Mardinli Kadınların Elinden Umut Doğuyor

Mardinli Kadınların Elinden Umut Doğuyor

La Maison'un ev sahipliği yaptığı sergide satışa sunuluyor. Ürünlerden elde edilen gelir ile Mardinli kızlar okutuluyor.

23.08.2016 16:47  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"TÜM KADINLAR EL ELE, KIZLARIMIZ OKUSUN DİYE"

Lal Saraç Şahlan'ın önderliğinde gerçekleştirilen HAYATIM YENİBAHAR projesiyle ile Mardin'e yeni bir umut doğuyor. Tasarımcı önderliğinde birbirinden özel takı ve aksesuarlar yapan Mardinli kadınlar bu şekilde ekonomiye kazandırılıyor. Onların ellerinden çıkan ürünler Alaçatı ve Bodrum'da açılan sergilerde satışa sunuluyor.

La Maison ev sahipliğinde gerçekleşen sergilerde ürünlerden elde edilen gelir yine Mardin'e gönderiliyor ve Mardinli kızlarımızın okuması için kullanılıyor. Lüks butik otel ve restoran markası La Maison bu projeye destek vermekten oldukça mutluluk duyuyor.

Ortaklardan ünlü turizmci ve iş kadını Deniz Anapa "La Maison Ailesi olarak bu denli özel bir sosyal dayanışma projesinin parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Mardin'de başlayan, İstanbul'da güçlenen ve Alaçatı ile Bodrum'a uzanan, bu proje ile kadınlarımızın el emeğini değerlendirerek, kızlarımızın eğitimine katkı sağlıyoruz. Sevgili Lale Saraç Şahlan'a uğraşından ve Mardinli kızlarımıza uzattığı elden dolayı hayranım" dedi.19 Ağustos Cuma günü La Maison Alaçatı'da gerçekleşen ve 23 Ağustos Salı günü de La Maison Yalıkavak'ta gerçekleşecek etkinliklere gösterilen yoğun ilgiden çok memnun olduğunu da dile getirdi.




Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mardinli Kadınların Elinden Umut Doğuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement