Mario Gomez'in Takımı Wolfsburg, Dortmund'a 5-1 Yenildi - Son Dakika
Spor

Mario Gomez'in Takımı Wolfsburg, Dortmund'a 5-1 Yenildi

Almanya Ligi'nde Wolfsburg, evinde Borussia Dortmund'a 5-1 yenildi. Mario Gomez, kaçırdığı pozisyonla "yok artık" dedirtti.

21.09.2016 08:13  Güncelleme: 08:22

Almanya 1. Ligi maçında dün akşam Borussia Dortmund'u konuk eden Wolfsburg, sahadan 5-1'lik mağlubiyetle ayrılırken, Mario Gomez maçın kilit isimlerinden biri oldu. Gomez, maçın 51. dakikasında skor 2-0 iken kalenin ağzından inanılmaz bir gol kaçırdı. Bu pozisyon gol olsaydı fark 1'e inecek ve Wolfsburg maça ortak olacaktı.

4 MAÇINDA GOLÜ YOK

Beşiktaş'ta gösterdiği üstün performansla Almanya Milli Takımı'na yeniden seçilen Gomez, Wolfsburg'da oynadığı 4 lig maçında henüz gol atma sevinci yaşayamadı.

GOLLER

Borussia Dortmund, Volkswagen Arena'da oynanan karşılaşmada, Aubameyang (3), Guerreiro ve Dembele'nin golleriyle 5-1'lik galibiyete ulaştı.

Wolfsburg'un tek golünü 53. dakikada Daniel Didavi attı. Borussia Dortmund'a bu sezon transfer olan milli futbolcu Emre Mor, 18 kişilik maç kadrosunda yer almasına rağmen oyuna dahil olmadı.

Borussia Dortmund, aldığı bu galibiyetle puanını 9'a çıkardı. Wolfsburg ise 5 puanda kaldı.

3 MAÇTA 17 GOL

Öte yandan Borussia Dortmund, 6 gün içinde yaptığı 3 karşılaşmada 17 gol atıp, kalesinde sadece bir gole izin vererek önemli bir istatistik yakaladı ( Bundesliga'da Darmstadt ve Avrupa Ligi'nde Legia Varşova'yı 6-0, Bundesliga'da Wolfsburg'u 5-1 yendi).


Mario Gomez\'in Takımı Wolfsburg, Dortmund\'a 5-1 Yenildi

Son Dakika Spor Mario Gomez'in Takımı Wolfsburg, Dortmund'a 5-1 Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement