Marmara Derebeyleri Dernek Binasını Açtı - Son Dakika
Yerel

Marmara Derebeyleri Dernek Binasını Açtı

Marmara Derebeyleri Dernek Binasını Açtı

İstanbul’da yaşayan Malatyalıların bir araya gelerek oluşturduğu Marmara Derebeyleri taraftar grubu, dernek binasının açılışını gerçekleştirdi.

06.09.2015 14:56

İstanbul'da yaşayan Malatyalıların bir araya gelerek oluşturduğu Marmara Derebeyleri taraftar grubu, dernek binasının açılışını gerçekleştirdi.

Yeni Malatya spor'un deplasman maçlarında yaptığı organizasyonla adından söz ettiren Marmara Derebeyleri'nin Esenler'deki dernek binası açılışına İstanbul'un siyaset ve spor dünyasından katılımlar oldu.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve kulüp yöneticilerinin gerçekleştirdiği açılışta bir konuşma yapan Marmara Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Feyzullah Ödemiş, uzakta da olsa Malatya'yı en yakınlarında yaşadıklarını söyledi. Açılışa katılanlara teşekkür eden Ödemiş, "Uzun yıllar verdiğimiz tribün uğraşı yeni bir güç kazanıyor ve Marmara Derebeyleri Taraftar Derneği emeklerimizin ardından faaliyete geçiyor. Yıllar boyu verilen emekler tek bir çatı altında toplanıyor. Her türlü faaliyetimizin tek adresi burası olacak. Derneğimizin açılışına katılan belediye başkanımıza, siyasetçilerimize, Yeni Malatyaspor kulüp başkanımıza ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu büyük anı kaçırmayan taraftarımıza da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmara Derebeyleri Dernek Binasını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement