Marmaris Basınına İkinci Rus Gelin - Son Dakika
Yerel

Marmaris Basınına İkinci Rus Gelin

Marmaris Basınına İkinci Rus Gelin

Marmaris’te yayın yapan Yankı Gazetesi’nin başarılı muhabiri Çetin Ulaş , 1 yıl önce tanıştığı Beyaz Rusya vatandaşı Kristina Podenkova ile dünya evine girdi.

24.08.2015 17:39

Marmaris'te yayın yapan Yankı Gazetesi'nin başarılı muhabiri Çetin Ulaş, 1 yıl önce tanıştığı Beyaz Rusya vatandaşı Kristina Podenkova ile dünya evine girdi.

Armutalan Kültür Merkezi'nde sade bir nikah töreni ile hayatını birleştiren çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Aile arasında yapılan nikah töreninde gazeteci Çetin Ulaş'ı meslektaşları da onu yalnız bırakmayarak mutluluğuna ortak oldu. Kristina Podenkova ile hayatını birleştiren Çetin Ulaş, " Çok mutluyum, çok hızlı gelişen bir aşk nikah ile noktalandı. Kendi aramızda sade bir nikah töreni yapacaktık ama meslektaşlarım, arkadaşlarım bize büyük bir sürpriz yaptılar. İnşallah Düğünümüzde tüm dostlarımızı tekrar bir arada görmek isteriz. Herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kristina-Çetin Ulaş çiftinin nikah şahitliğini ise geçtiğimiz aylarda Rus eşi Elena ile dünya evine giren gazeteci İsmail Uçkan ve Rus eşi Elena Uçkan yaptı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris Basınına İkinci Rus Gelin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement