Marmaris'te İş Hanında Yangın - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te İş Hanında Yangın

Marmaris\'te İş Hanında Yangın

Marmaris'te bir iş hanının girişinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle iş yerlerine sıçramadan söndürüldü.

13.08.2014 14:12  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dumandan etkilenen bir kadın da hastaneye kaldırıldı.

Tepe Mahallesi 61 Sokak'ta bulunan iş hanındaki çiçekçiye ait merdiven boşluğundaki buket ile çelenk süslemelerinde kullanılan hasır ve süs kağıdı gibi malzemeler tutuştu. Kısa sürede büyüyen yangını fark eden vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yanan malzemelerin petrol türevi ürünlerden oluşması nedeniyle yükselen yoğun duman iş hanının içini kapladı. Üst katlardaki iş yerlerinde bulunanlar, balkonlara çıkarak dumandan etkilenmemeye çalıştı. Bazı kişilerin yüzlerini havluyla kapatarak korunmaya çalıştığı görüldü. En üst kattaki kuaför dükkanındaki bir kadın müşteri ise dumandan etkilendi. Çağrılan 112 Acil Servis ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından kadın, Marmaris Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren müdahalesiyle söndürülen yangının, malzemelerin arasına atılan sigara izmaritinden başlamış olabileceğinin tahmin edildiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marmaris'te İş Hanında Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement