Marmaris'te Ramazan Paketleri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te Ramazan Paketleri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı

Marmaris\'te Ramazan Paketleri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı

Marmaris Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı.

29.06.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı. Muhtarların verdiği liste doğrultusunda Marmaris'in mahallelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi 600 kişiye gıda paketleri teslim edildi.

Manevi duyguların en güçlü hissedildiği birlik ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin bir nebze de olsa rahatlatmak amacıyla her yıl geleneksel olarak yapılan yardım paketlerinde temel ihtiyaç maddeleri olan yağ, şeker, unu, makarna, kuru bakliyat gibi malzemeler yer aldı.

Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da, "Ramazan ayı; kaygıların ve sıkıntıların yerini, sevgi, saygı ve hoşgörüye bıraktığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir dönemdir. Müslüman aleminin kutsal aylarından 11 ayın Sultanı Ramazan ayına kavuşmuş bulunmaktayız.  Ramazan ayı, her insanın kendi nefsinden sorumlu olduğu;  fakir-fukaranın da,  yataklarına tok girmesi için hali vakti yerinde olanların fakirlere el uzattığı, bereketin bol olduğu bir aydır. İnanıyorum ki hepimizin ortak dileği, bu ayın güzelliğinin tüm aylara yayılmasıdır. Ramazan ayının, tüm ülkemizde ve Marmaris'te ruhuna yakışır bir şekilde yaşanması, insanlarımızın huzurunun ve bereketinin arttığı bir ay olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'te Ramazan Paketleri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement