Mart ayında Ahmet Aslan, Yalın ve Athena Zorlu PSM'de! - Son Dakika
Güncel

Mart ayında Ahmet Aslan, Yalın ve Athena Zorlu PSM'de!

Mart ayında Ahmet Aslan, Yalın ve Athena Zorlu PSM\'de!

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, 'Vestel Gururla Yerli Konserleri' kapsamında, Atlantis Yapım işbirliğiyle, Mart ayında yerli müzik sahnesinin önemli iki isimlerini ağırlayacak.

28.02.2017 11:29  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu müziğini Batı enstrümanlarıyla bir araya getiren Ahmet Aslan 21 Mart'ta, 'Bayıla Bayıla' albümüyle 2016 yılının son çeyreğine damgasını vuran aşk şarkılarının efsane ismi Yalın 28 Mart'ta ve Türkiye'de punk ve ska akımının ilk ve başarılı ismi Athena 31 Mart'ta, Zorlu PSM'de olacak!

Ahmet Aslan; 21 Mart Salı/ Drama Sahnesi

Anadolu müziğini Batı enstrümanlarıyla bir araya getiren Ahmet Aslan; gitar, bağlama ve kendi tasarladığı La-Tar adında, klasik gitar ve bağlamanın karışımı olarak tanımlanabilecek bir enstrümanla tanındı. Martin Greve, Kemal Dinç, Paco Peña, Carlo Domeniconi ve Antonis Anissegos gibi değerli müzisyenlerden görüş alınarak başlanan tasarım süreci, usta zanaatkâr Süleyman Aslan'ın (Dutar Saz Evi) elinde La-Tar adlı enstrümana dönüşerek Ahmet Aslan'ın müzikal kariyerinin eşsiz yapısının temel parçalarından biri haline geldi. 2003'te Va u Waxt (Rüzgâr ve Zaman) ve 2008'de Veyvé Mılaketu (Meleklerin Dansı) adlı albümleri yayınlayan Aslan, 2015'te çıkan son albümü Na-Mükemmel'de La-Tar'ın deneysel kullanımlarına yer verdi. Bu yıl Zorlu PSM'de gerçekleşen MIX Festival'de de sahne alan Ahmet Aslan, Türkçe ve Zazaca şarkılarıyla dikkat çeken isimlerden biri oldu. Müziğin hem sanatsal hem de zanaatsal boyutuna kafa yoran değerli müzisyen Ahmet Aslan, Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında 21 Mart'ta Zorlu PSM'de olacak!

Bilet Fiyatları:
1. Kategori - 60.00 TL// 2. Kategori - 40.00 TL

Yalın 28 Mart Salı/ Ana Tiyatro

'Bayıla Bayıla' albümüyle 2016 yılının son çeyreğine damgasını vuran aşk şarkılarının efsane ismi Yalın, Eylül ayında müzikseverlerle buluştuğu günden itibaren büyük beğeni toplayan ve müzik listelerini alt üst eden albümünün yanı sıra, unutulmaz aşk şarkılarını seslendireceği konserde sevenleri ile bir araya gelecek. 'Sevenlerimle göz göze olmak' bana hep iyi gelir diyen aşkın sesi Yalın Vestel Gururla Yerli konserleri kapsamında 28 Mart Salı akşamı Zorlu PSM sahnesinde olacak!
Bilet Fiyatları:
Protokol - 160.00 TL//
1. Kategori - 130.00 TL// 2. Kategori - 110.00 TL
3. Kategori - 95.00 TL// 4. Kategori - 75.00 TL
5. Kategori - 50.00 TL

Athena Akustik 31 Mart Cuma/ Ana Tiyatro Sahne Üstü ve Ayakta

Yurt içinde ve yurt dışında sayısız konser ve festivalde yer almış, Türkiye'de rock müzik sahnesinin en sıradışı grubu ATHENA, 31 Mart Cuma günü Zorlu PSM Ana Tiyatro'da sahne üstü ve ayakta konseptiyle Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında, akustik performansı ile izleyicileriyle 2. kez buluşuyor.

Sahne performansı ile farkını her zaman ortaya koyan Athena, ilk albümleri Skalonga'dan (1998) son albümleri Altüst'e (2014) kadar, hit olmuş şarkılarından oluşan geniş repertuarları ile yine özel bir akustik performansa imza atmaya hazırlanıyor.

Athena Zorlu PSM'deki İlk konserinde bileti en hızlı tükenen isimlerden biri olmuştu.

Athena; Gökhan Özoğuz (vokal), Hakan Özoğuz (gitar), Umut Arabacı (gitar) Emre Ataker (klavye) ve Sinan Tınar'dan (davul) oluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mart ayında Ahmet Aslan, Yalın ve Athena Zorlu PSM'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement