Maski Ekiplerinden Özverili Bayram Mesaisi - Son Dakika
Güncel

Maski Ekiplerinden Özverili Bayram Mesaisi

Maski Ekiplerinden Özverili Bayram Mesaisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, bayram tatili boyunca da mesaisini sürdürerek vatandaşların yaşadığı sıkıntılara çare oldu.

19.09.2016 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa merkez ve 15 ilçede görev yapan ekipler, içme suyu, kanalizasyon ve su depolarında yaşanan arızaları anında müdahale ederek sorunları giderdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, uzun bayram tatili boyunca Manisalılara hizmete devam etti.

Merkez Şehzadeler ve Yunusemre'nin yanı sıra, 15 ilçede de görev yapan ekipler, içme suyu hatlarında meydana gelen patlaklar, kanal tıkanıklıkları ve su depolarındaki motopomp arızalarını giderdi. MASKİ ekipleri gece-gündüz demeden merkezde 688, ilçelerde ise bin 169 arızaya cevap verdi. Ekiplerin özverili çalışmaları ile birlikte ilçelerde ikamet eden vatandaşlar çoğu sıkıntıyı hissetmeden arızalar çözüme ulaştırıldı. 9 günlük bayram tatilinde 17 ilçede toplam bin 857 arıza ortadan kaldırıldı.

Ekiplerimiz ilimizin her noktasındaydı

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Kurban Bayramı'nda da vatandaşın yanında olmaya devam ettiklerini belirtti. Aslay, "Manisa genelinde bayram tatilinde içme suyu, kanalizasyon hatlarındaki tıkanıklar, patlaklar ve motopomp arızalarında ekiplerimiz vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam etti. Ekiplerimiz ilimizin her noktasında çalışma halindeydi. Çevre ilçelerimizde nerede bir arıza yaşanmışsa ekiplerimiz anında o noktalarda çalışmalarını gerçekleştirdi. 9 günlük tatilde 2 bine yakın arıza giderildi" dedi. Aslay, ayrıca tatil süresince özverili bir çalışma gerçekleştirerek Manisalıların daha huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini sağlayan ekiplere de teşekkür ederek tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maski Ekiplerinden Özverili Bayram Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement