Mass Effect Andromeda Çıkışında İnanılmaz Görünecek - Son Dakika
Teknoloji

Mass Effect Andromeda Çıkışında İnanılmaz Görünecek

Mass Effect Andromeda Çıkışında İnanılmaz Görünecek

E3 2015 fuarında tanıtımı ve oyun içi görsellerden oluşan fragmanı yayınlanan Mass Effect serisinin yeni oyunu, Mass Effect Andromeda hakkında geliştirici ekipten Chris Wynn heyecan yaratacak bir açıklamada bulundu.

06.10.2015 10:45

404304_scr4_a

E3 2015 fuarında tanıtımı ve oyun içi görsellerden oluşan fragmanı yayınlanan Mass Effect serisinin yeni oyunu, Mass Effect Andromeda hakkında geliştirici ekipten Chris Wynn heyecan yaratacak bir açıklamada bulundu.

Uzay ve RPG temasını çok başarılı bir şekilde bir araya getiren etkileyici oyun serisi olan Mass Effect, yeni oyununun duyulmasının ardından serinin hayranları tarafından heyecanla beklenen bir yapım haline geldi. E3 2015 fuarında gösterilen etkileyici fragmanın ardından, özellikle görsellik konusunda kendisini aşmış görünen yapım bizlere muazzam bir RPG tecrübesi sunmak için hazırlanıyor.

Bugün ise Bioware'ın geliştirici ekibinden Chris Wynn, resmi Twitter sayfası üzerinden gönderdiği mesaj ile serinin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Wynn'ın belirttiğine göre yapım piyasaya sürüldüğünde tanıtımda gösterilen grafiklerden çok daha fazlası bizleri bekliyor olacak. Bunu başarmak için oldukça ağır çalıştıklarını da belirten Wynn, bu mesajıyla büyük ilgi toplamayı başardı.

Spending a lot of time in the latest Mass Effect Andromeda build. Looking better than what we showed in the E3 teaser.

— Chris Wynn (@The1Wynn)

Mass Effect Andromeda'nın çıkış tarihi şuan için belli değil. PC, PS4 ve Xbox One platformları için geliştirilmekte olan yapımın 2016 yılının sonlarında piyasadaki yerini alması bekleniyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Mass Effect Andromeda Çıkışında İnanılmaz Görünecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement