Matlı ve Özhan Perakende Yasası Hazırlıklarını Hisarcıklıoğlu ile Görüştüler - Son Dakika
Yerel

Matlı ve Özhan Perakende Yasası Hazırlıklarını Hisarcıklıoğlu ile Görüştüler

Matlı ve Özhan Perakende Yasası Hazırlıklarını Hisarcıklıoğlu ile Görüştüler

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan İstanbul’da TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile yeni hazırlanan perakende yasasını görüştüler.

20.04.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan İstanbul'da TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile yeni hazırlanan perakende yasasını görüştüler.

İstanbul'daki temasları ile ilgili açıklama yapan BTB Başkan Yardımcısı ve Türkiye Perakendeciler Federasyonu Yöneyim Kurulu üyesi İbrahim Özhan, "Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen Yerel Zincirler Buluşması'nda TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu'na yeni hazırlanan Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Taslağı'nın bir an önce TBMM'de geçmesi konusundaki görüşlerimizi ilettik" dedi.

Yerel perakendecilerin en büyük sıkıntısı olan ve haksız rekabet yaratan yan yana market açılmasına da düzenleme getirecek yeni yasa hazırlığının TBMM tatile girmeden yasalaşmasına yönelik çalışmalarında TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan destek istediklerini söyleyen Özhan, "Avrupa'da uygulanan, semt veya ilçelerde metrekare bazında, ne kadar market gerekiyorsa o kadar marketin açılmasına izin verilen sistemin, ülkemize de getirilmesi hususunda görüşlerimizi, gerekli mercilere iletilmesi noktasında TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'na sunduk" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Matlı ve Özhan Perakende Yasası Hazırlıklarını Hisarcıklıoğlu ile Görüştüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement