Mavi ve Yeşilin Buluştuğu Yer Gölbaşı - Son Dakika
Yerel

Mavi ve Yeşilin Buluştuğu Yer Gölbaşı

Mavi ve Yeşilin Buluştuğu Yer Gölbaşı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ömer Bircan’ı makamında ziyaret etti.

18.03.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ömer Bircan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyareti esnasında Ömer Bircan'a 'hayırlı olsun' dileklerini ileten Başkan Duruay'a ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci ve Belediye Meclis Üyesi Murat Bey Balta da eşlik etti. Bircan, Şehit Gaffar Okkan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Karanfil Caddesi ve Cemal Gürsel Caddesi'nin yenilenmesi ile peyzaj çalışmalarının yapılması müjdesini verdi. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Bircan, "Eksiklikleri tamamlayacağız" diyerek TOKİ Yolu kaldırım çalışması ve mahalle yol kenarlarında ağaçlandırma çalışmalarının da yapılacağı bilgisini verdi.

Yaklaşık 6 bin ağaç Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma tarafından temin edilecek olurken, dikimi ise Gölbaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek. Ziyaretin ardından Başkan Duruay,Bircan'a katkılarından dolayı teşekkürlerini ileterek, hediye takdim etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mavi ve Yeşilin Buluştuğu Yer Gölbaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement