MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürü Gök, Osmaneli'nde - Son Dakika
Yerel

MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürü Gök, Osmaneli'nde

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Bahattin Gök, "Geleceğin teminatı olan fikri hür, geleceği hür gençleri yetiştirecek olan bizleriz. Dolayısıyla sizlerle, biz başarılı olacağız. Bu kurumsal anlamda sinerjiyi, enerjiyi, başarıyı yakalayacaksak, sizlerle yakalayacağız" dedi.

27.09.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Bahattin Gök, "Geleceğin teminatı olan fikri hür, geleceği hür gençleri yetiştirecek olan bizleriz. Dolayısıyla sizlerle, biz başarılı olacağız. Bu kurumsal anlamda sinerjiyi, enerjiyi, başarıyı yakalayacaksak, sizlerle yakalayacağız" dedi.

Gök, Osmaneli ilçesine gelerek, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Daha sonra burada İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle sohbet eden Gök, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ederek, şunları kaydetti:

"Devlet olarak okullarımızı fiziki, mimari anlamda, ne kadar güzel yapsak da teknolojik olarak donatsak da en iyi müfredatı hazırlayıp sunsak da uygulayıcı olarak işin esas noktası sizlerde, bizlerde. Ben de meslektaşınızım. Geleceğin teminatı olan fikri hür, geleceği hür gençleri yetiştirecek olan bizleriz. Dolayısıyla sizlerle başarılı olacağız. Bu kurumsal anlamda sinerjiyi, enerjiyi, başarıyı yakalayacaksak, sizlerle yakalayacağız."

Gök'e ziyaretlerinde, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Osmaneli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ve şube müdürleri eşlik etti. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürü Gök, Osmaneli'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement