Medikar Hastanesinden Başarılı Bentall Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Medikar Hastanesinden Başarılı Bentall Operasyonu

Medikar Hastanesinden Başarılı Bentall Operasyonu

Karabük’te hizmet veren her geçen gün yaptığı başarılı ameliyatlarla adından söz ettiren Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi başarılı bir ameliyata daha imza attı.

10.02.2014 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te hizmet veren her geçen gün yaptığı başarılı ameliyatlarla adından söz ettiren Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi başarılı bir ameliyata daha imza attı.

Fatma Gül (78) isimli hasta Göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetleri ile başvurduğu MEDİKAR Hastanesinde yapılan tetkikler sonucunda Koroner damarlarında ve aort kapağında ciddi darlıkla beraber kalpten çıkan ana atardamarında (Aort) genişleme tespit edilince Bentall operasyonu ile iki damar bypass ameliyatı yapıldı.

Genç yaştaki hastalarda dahi yüksek risk ile gerçekleştirilebilen ameliyat ile ileri yaştaki Fatma Gül başarılı bir operasyonla sağlığa kavuşarak taburcu oldu.

MEDİKAR Hastanesi Kalp ve Damar cerrahları Op. Dr. Alpaslan Telli ve Op. Dr. Tolga Soyal, daha önce de Fatma Gül isimli hastanın oğluna Koroner bypass ameliyatı yaptıklarını söyleyerek, " Dolayısı ile kalp hastalıklarındaki ailesel yatkınlığa bir kez daha dikkat çekmek gerekir. Bu yaş grubunda oldukça yüksek risk taşıyan üç ayrı işlemin bir arada yapıldığı böyle bir ameliyatı gerçekleştirerek hastanın sağlığına kavuştuğunu görmek bizi çok mutlu etti. Ancak burada, operasyon sırasında ve sonrasındaki 70 günlük rehabilitasyon ve iyileşme sürecinde deneyimli anestezi, ameliyathane, yoğun bakım ve servis yardımcı sağlık ekiplerimizin özverili, gayretli çalışmalarını vurgulamak gerekir. Çünkü, bu durumdaki hastaların tedavileri birden çok kliniğin bir arada çalışarak yürüttüğü tedavilerdir. Tüm ekibimizin katkıları ile hastamıza şifa vermeyi başardık. Biz, Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi olarak tüm tıbbi ve mesleki donanımımız ile bu tür zor komplike vakaların da gerçekleştirildiği bir merkez olarak hizmet vermeye devam edeceğiz" dediler. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medikar Hastanesinden Başarılı Bentall Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement