Mehmet Demirkol: Van Persie Hocasını Dinlemez! - Son Dakika
Spor

Mehmet Demirkol: Van Persie Hocasını Dinlemez!

Vitor Pereira'nın, Van Persie konusundaki tavrını yanlış bulduğunu belirten Demirkol, "Van Persie hocasını dinlemez" dedi.

29.09.2015 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol adamı Mehmet Demirkol, Ntvspor'da yayınlanan "Spor Servisi" programında Pereira-Robin van Persie arasında yaşanan krizi masaya yatırdı. Pereira'nın, Van Persie konusundaki tavrını yanlış bulduğunu belirten Demirkol, "Van Persie hocasını dinlemez" dedi.

"HOCASINI DİNLEMEZ"

Pereira-van Persie krizinde Hollandalı yıldızı haklı bulan Demirkol, "Van Persie'nin oynama isteği güzel. 'Hocasını dinleyecek' deniyor. Dinlemez. Hagi dinledi mi? İlk önce sen ona kendini kanıtlayacaksın? O sana güvenecek önce... Bu başka bir iş. O sana güvenecek ki, sen de onun yıldızlığından faydalanabil... 'Otur, kalk' demekle bu iş olmaz." ifadelerini kullandı.

VAN PERSIE-PEREIRA ARASINDA NELER YAŞANDI ?

Geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor maçı sonrasında "Aslında yedek kalmaktan hiç hoşlanmıyorum" diyen ve maça gireceği sırada da hocasına tavırlı konuşmalar yapan Van Persie, Beşiktaş maçında hocasına bie kez daha tavır yapmıştı. Beşiktaş derbisi öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, yedek kulübesindeki tüm futbolcularla 'Çak' yaptı. Van Persie, hocası elini uzatınca geri çevirmedi ancak yüzündeki soğuk ifade dikkatlerden kaçmamıştı.

Mehmet Demirkol: Van Persie Hocasını Dinlemez!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mehmet Demirkol: Van Persie Hocasını Dinlemez! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement