Mehmetçik Vakfının Reklam Filminde Gerçek Şehit Kızı, Oynadı - Son Dakika
Güncel

Mehmetçik Vakfının Reklam Filminde Gerçek Şehit Kızı, Oynadı

Mehmetçik Vakfının Reklam Filminde Gerçek Şehit Kızı, Oynadı

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfının kurban bağışı ile ilgili yaptığı reklam filminde, henüz 14 aylıkken babası şehit olan Kadife Karakuş oynadı.

18.09.2014 18:02  Güncelleme: 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı'nın kurban bağışı ile ilgili yaptığı reklam filminde, henüz 14 aylıkken babasını şehit olması sonucu kaybeden Kadife Karakuş oynadı. Kadife Karakuş, "Ben babamı tanımıyorum. Sesini duymadım. Bir kare fotoğrafımız bile yok" dedi.

Mardin'de mayının patlaması sonucu hayatını kaybeden Sefer Karakuş'un kızı Kadife Karakuş, Mehmetçik Vakfı'nın kurban bayramı nedeniyle bağış için yaptığı reklam filminde oynadı. Vakfın desteğini hep yanında hissettiğini anlatan Kadife Karakuş, ""Ben vakıfa da üye olduğum için vakıf beni aradı. Ben en başta bir düşündüm açıkçası. Sonra reklamın konusunu öğrendim. Tabi ben duyunca hikayeye bir hayli etkilendim. Tüylerim diken diken oldu. O şekilde kabul ettim" dedi.

1994 yılında 11 aylıkken babasının Mardin Kocalar'da şehit olduğunu anlatan Kadife Karakuş, babasıyla ilgili küçük bir anıyı da paylaştı. Kadife Karakuş, "Ben babamı tanımıyorum. Sesini duymadım görmedim. Bir kare fotoğrafımız bile yok birlikte. Ufak bir anımız var. Babam tezkeresini almış. 15 gün bir uzatma yapılmış ardından operasyonla ilgili. O ara bana bir elbise almış ama elbiseyi arkadaşı istemiş. Ben gidiyorum sen buradasın tekrar Kadife'ye alırsın diye. Tabii demiş babam da sen götür. Ben Kadife'ye alırım demiş. Ama babam bana yenisini alamamış" diye konuştu.

Karakuş, reklam filmi ile ilgili çevresinden olumlu tepkiler aldığını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mehmetçik Vakfının Reklam Filminde Gerçek Şehit Kızı, Oynadı - Son Dakika


Advertisement