Melendizlilerden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Melendizlilerden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a Ziyaret

Melendizlilerden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan\'a Ziyaret

Melendizliler Topluluğu olarak çok sayıda kişi ile birlikte Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret eden Oktay Gündoğdu ikinci dönemin hayırlı olmasını diledi.

16.04.2014 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her gün yoğun bir şekilde devam eden hayırlı olsun ziyaretleri ile başkanlık makamı dolup taşıyor. Ziyaretlerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kapımız herkese açık diyerek hizmetlerin kesintisiz devam ettiğini bir yandan da vatandaşla buluşmayı sürdürdüğünü ifade etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Hemşerilerime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Melendizlileri her zaman yanımızda hissettik. Düzenledikleri programlara davet ederek bizleri onurlandırdılar. Niğde Belediye Başkanı olarak herkesi kucaklıyor, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Çok sayıda kişi ile hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştiren Oktay Gündoğdu; "Melendizliler Topluluğu olarak Belediye Başkanımızın seçilmesinden mutluyuz. Melendizliler topluluğu olarak her zaman desteğimizi sürdüreceğiz. Her zaman Niğde yararına yapılacak hayırlı işlerin yanında gönüllü olarak olacağız. Niğde Belediye Başkanımızın Niğde için yaptığı hizmetler ortada. Bunun karşılığı olarak da ikinci döneminde de hizmet etmeyi sürdürüyor. Belediye Başkanımızın ikinci dönemi Niğde'mize hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Melendizlilerden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement