Melikgazi Belediyesi Eğitim ve Öğretim Kursları Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Melikgazi Belediyesi Eğitim ve Öğretim Kursları Başlıyor

Melikgazi Belediyesi Eğitim ve Öğretim Kursları Başlıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak liseyi bitirmiş olup üniversitelere kayıt yaptırmayan öğrencilere yönelik YGS kursları açtıklarını ve bugün bu öğrenciler için seviye tespit sınavı gerçekleştirdiklerini söyledi.

01.09.2015 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak liseyi bitirmiş olup üniversitelere kayıt yaptırmayan öğrencilere yönelik YGS kursları açtıklarını ve bugün bu öğrenciler için seviye tespit sınavı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Lise tahsilini tamamlayarak herhangi bir yüksek öğretim okuluna kayıt yaptırmayan öğrencilerin okulların açmış oldukları YGS -LYS kurslarına katılamadıklarını hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi eğitim ve eğitimcinin dostu, destekleyicisi ve yatırımcısıdır. Bunu her fırsatta ve her yatırım ve hizmet sergilemektedir. Nitekim lise tahsilini tamamlayan veya herhangi bir üniversiteye kayıt yaptırmayan öğrencilere yönelik YGS-LYS kursları açıyoruz. Melikgazi Halk Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa açacağımız bu Kurslar da 500 öğrenci üniversiteye hazırlık kurslarına katılabileceklerdir. Bu kurslara beklenenden fazla başvuru olmuştur. Bu da gösteriyor ki verilen hizmet yerinde ve zamanın da sunulmaktadır. Bu kurslara başvuruda bulunanlar için seviye tespit sınavı bugün gerçekleştirilmiştir" dedi.

5 ayrı merkezde sınav yapıldı…

Melikgazi Belediyesine ait Tınaztepe, Danışmentgazi, Yıldırım Beyazıt, Mim-Sin ve İldem sosyal ve spor tesislerimizde YGS -LYS kurslarına yönelik sınav yapıldığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, gerçekleştirilen seviye tespit sınavı öğrencilerin sınıf ve kontenjan belirlemesinin yapılacağını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melikgazi Belediyesi Eğitim ve Öğretim Kursları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement