Melo'dan Emre ve Volkan Açıklaması - Son Dakika
Spor

Melo'dan Emre ve Volkan Açıklaması

Melo\'dan Emre ve Volkan Açıklaması

Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo sezonla ilgili hedeflerini paylaşırken son zamanlarda sıkıntılar yaşadığı Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'den bahsetti.

05.09.2014 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı kırmızılıların yıldız oyuncusu Felipe Melo, beklenin aksine Fenerbahçe'de sorun yaşadığı iki yıldız isim hakkında iyi konuştu.

HaberTürk'e röportaj veren Sambacı orta saha, "Emre Belözoğlu ile yaşadığımız şey artık geçen senede kaldı. Emre’ye saygım sonsuz. İyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum ama saha içinde bu tip şeyler olabiliyor. Bir atılma olayı yaşandı. Ama dediğim gibi, geçen seneydi ve geçti artık..." ifadelerini kullandı.

VOLKAN NE DEDİĞİNİ BİLMİYOR DEMEK Kİ

Yıldız oyuncu, Süper Kupa finalinde sıkıntı yaşadığı Volkan Demirel hakkında ise "Volkan’a gelince... Benim gördüğüm, öğrendiğim bir şey var. Üst düzey bir yerden, kaale almam gereken bir eleştiri gelirse ya da bir söz gelirse ki, örnek veriyorum mesela Buffon diyelim... Buffon bana bir şey söylese, mutlaka onu ciddiye alırım ve dinlerim. Alınacak bir ders varsa alırım veya bir şey söylenmesi gerekiyorsa saygı çerçevesinde söylerim. Ama Volkan’ın söylediği sözleri inanın dinlemedim bile... Yani bazı laflar vardır mesela, insanın bir kulağından girer diğerinden çıkar. Ama onun söylediği laflar, benim o kulağımdan bile girmedi..." dedi.

Köpeği bir hakaret olarak algılamadığına değinen Melo, "Söylediği laflar bence bana söylenmiş değil. Kullandığı kelime, bir hayvan. Bir köpek benzetmesi... Ben köpek olmadığıma göre, demek ki bunun hayvanseverleri incitecek bir cümle olduğunu düşünüyorum. 7 köpeğim var. Sadece köpekleri değil, tüm hayvanları çok seviyorum. Mesela deplasmanlarda bana ‘hoşt hoşt’ diyorlar, bazen de havlıyorlar. Aksine, hoşuma gidiyor. Küfür etmelerinden ya da aileme kötü söz söylemelerindense, böyle havlasınlar daha güzel bence!

Herkesin hayvan sevmek zorunda olmadığını söyleyen Brezilyalı, "Brezilya’da şöyle bir görüş vardır. Türkiye’de de söylenir: Köpek, bir insanın en yakın dostudur... Bence çok saygı duyulması gereken bir hayvandır köpek. O yüzden bu kelime benim için dendiyse bile, yine de üzerime alınmıyorum. Bu tamamen bütün hayvanseverlere söylenmiş bir laftır bence. Tabii Volkan’a da saygı duyuyorum. Eğer köpek sevmiyorsa, hayvan sevmiyorsa, ki illa her insan sevecek diye bir kaidesi yok... Bazı insanlar hayvan sevmeyebilir. Önemli olan hayvanlara kötü davranılmamasıdır. Buradaki püf nokta bana göre bu..." derken Volkan'ın köpeğiyle fotoğrafını paylaşmasıyla ilgili olaraksa "Demek ki Volkan ne demek istediğini bilmiyor." ifadelerini kullandı.

AMACIM EVE BİR EKMEK GÖTÜREBİLMEK

Ailesinin geleceği için futbol oynadığını sözlerine ekleyen Sambacı, "Beni tanıyanlar çok iyi bilirler zaten. Evet, saha içinde amacım, eve bir ekmek götürebilmek! Çünkü girdiğim her pozisyonda onu düşünüyorum. Aileme bir yemek götürebilmeyi... Hep amacım bu. O yüzden de hep, yüzde yüzümü vermem gerekiyor sahada. Ama saha dışında arkadaş canlısı, ailesine bağlı bir insanım. Beni yakından tanıyanlar da çok iyi bilirler. Ben ailem için oynuyorum. Felipe Melo sadece maçlarda değil, antrenmanlarda da devamlı mücadele eden, elinden gelenin maksimumunu veren, geldiği yeri unutmayan ve şuanki durumu için de her zaman Tanrı’ya şükreden bir insan. Sonuçta onun için en önemli unsur ailesi. Her antrenmanda ve her maçta sadece kendisi için değil, en başta ailesi için, Tanrı için bir mücadele eden Felipe Melo var... O yüzden bunun gibi önemli unsurlar olunca, Melo’nun yapması gereken tek şey sahada yüzde yüzünü verebilmek." diye konuştu.

FENERBAHÇE'Yİ KONUŞMAKTAN SIKILDIM

Önlerinde çok önemli maçlar olduğunu vurgulayan Galatasaraylı oyuncu "Sonuçta sadece F.Bahçe maçları değil, bütün derbiler tansiyonu yüksek geçer. Bu sadece Fenerbahçe’ye özel bir şey değildir, derbiler zor maçlardır. Süper Kupa geride kaldı. Ama artık sürekli Fenerbahçe’yi konuşmak beni çok yordu ve sıktı. Bunları bir kenara bırakmamız gerekiyor. Şu anda benim için en önemli maç, bir sonraki maç, yani Eskişehir maçı." şeklinde konuştu.

Melo sözlerini, "Süper Kupa’da Fenerbahçe’ye karşı oynadık ve kaybettik, onları tebrik ediyoruz. Ama bundan önceki iki senede de biz kazandık... 34 tane maç oynuyorsunuz. Sadece Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarından ibaret değil bu lig. O yüzden bu derbileri kazansanız da kaybetseniz de kimse ne hemen şampiyon oluyor ne de kaybediyor... Diğer 32 maçı da kazanmanız gerekiyor. O yüzden, basına büyük rol düşüyor bütün bunların anlatılabilmesi için..." ifadeleriyle noktaladı.

Felipe Melo, Galatasaray'daki dördüncü sezonunu yaşıyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Melo'dan Emre ve Volkan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement