Meme Kanseri İçin Biraraya Geldiler - Son Dakika
Yerel

Meme Kanseri İçin Biraraya Geldiler

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci'ninde aralarından bulunduğu bir grup kadın meme kanserine dikkat çekmek için bir araya geldi.

29.10.2014 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ile Denizli protokolü eşleri, meme kanserine dikkati çekmek için bir program düzenledi.

Özel bir hastanede düzenlenen programa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, Vali Şükrü Kocatepe'nin eşi Sultan Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'nın eşi Berrin Zolan ile Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'in eşi Zuhal Demir meme kanserine dikkat çekmek için bir araya geldi.

Ayşen Zeybekci burada yaptığı konuşmada meme kanserine karşı toplumun bilinçli olması gerektiğine dikkati çekti. Kanserin dünyada halen en ölümcül hastalık olduğuna işaret eden Zeybekci, sivil toplum kuruluşları ile kamu kurumlarının birlikte hareket emesinin olumlu sonuçlar vereceğini belirtti.

Etkinlik kapsamında her 8 kadından 1'inde görülen meme kanserine dikkatleri çekmek amacıyla hastane tarafından 31 Ekim tarihine kadar ücretsiz muayene yapılacağı kaydedildi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Meme Kanseri İçin Biraraya Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement