Memur-Sen Gençliğinden Gazzeli Çocuklara Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Memur-Sen Gençliğinden Gazzeli Çocuklara Ziyaret

Genç Memur-Sen heyeti İsrail'in saldırılarında yaralanıp, tedavi edilmek üzere Türkiye'ye getirilen Gazzeli çocukları hastanede ziyaret etti.

24.08.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Memur-Sen heyeti İsrail'in saldırılarında yaralanıp, tedavi edilmek üzere Türkiye'ye getirilen Gazzeli çocukları hastanede ziyaret etti.

İsrail'in saldırılarında ağır yaralanan Gazzeli çocuklar, Ankara Yeni Mahalle Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Genç Memur-Sen heyeti yaralı çocukları hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve hediyeler verdi. Heyet hastaların durumları hakkında hastane yönetiminden bilgi aldı.

Filistinli çocukların acılarını paylaştıklarını dile getiren Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, "Sizler büyüyüp Filistin'deki kardeşlerinize hizmet edeceksiniz. Biz Türkiye'deki kardeşleriniz olarak her zaman yanınızdayız. Bilmenizi isteriz ki yaranız bizim yaramız, hastanız bizim hastamızdır. Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun" dedi.

Ümmet olarak zor bir süreçten geçildiğini ifade eden Beyhan, açılan yaraların ancak ümmet bilinci ve ensar şurasıyla sarılacağını vurguladı.

Beyhan, Siyonist İsrail'in yaptığı zulmün bir gün cezasını bulacağını, tüyü bitmemiş yetimlerin üzerine kurşun yağdıranlardan hesap sorulacağını dile getirerek, "Kökü mazi olan bir geleneğin mensuplarıyız. Atalarımız dört bir yanında mazlum ve mağdura el uzatmıştır. Onların torunları olarak bizlerde mazlum ve mağdurun diline, dinine, ırkına, mezhebine bakmadan yaraları sarıyoruz. Bugün ensar olma, hep birlikte acıları dindirme günüdür. Devletimize Gazzeli kardeşlerimizi tedavi ettirdiği için teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Memur-Sen Gençliğinden Gazzeli Çocuklara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement