Beşiktaş, Büttner Transferi için Dinamo Moskova ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Büttner Transferi için Dinamo Moskova ile Anlaştı

Beşiktaş, Dinamo Moskova forması giyen Hollandalı sol bek Alexander Büttner konusunda takımıyla 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

19.07.2016 02:39  Güncelleme: 09:04

Beşiktaş, Fenerbahçe'ye giden İsmail Köybaşı'nın yerini dünyaca ünlü bir ismi dolduruyor. Siyah-Beyazlılar, Dinamo Moskova forması giyen Hollandalı futbolcu Alexander Büttner'in transferi için takımıyla 1.5 milyon Euro karşılığında anlaştı.

Bir dönem Manchester United forması da giyen 27 yaşındaki sol bek Alexander Büttner'in menajeri, Hollanda basınına oyuncusunun Beşiktaş'a transferi konusunda açıklamalarda bulundu. Aleksandar Bursac açıklamasında, "Beşiktaş ile görüştüğümüz doğru ancak henüz bize ulaşan resmi bir teklif yok. Kulüpler arasında görüşmeler sürüyor. Müzakereler her geçen gün netleşiyor. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması avantaj. Eğer iyi bir teklifle gelirlerse anlaşabiliriz" ifadelerini kullandı.

1.5 MİLYON EURO'YA ANLAŞILDI

İngiltere ligi takımı Manchester United'tan 3 milyon Euro'ya Dinamo Moskova'ya transfer olan ancak buraya ayak uyduramayınca Belçika'nın Anderlecht takımına kiralanan Büttner için Rus kulübüyle anlaşma sağlandı. Bonservisi için 1.5 milyon Euro ödenecek Büttner'le 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

16 MAÇ 1 GOL

Alexander Büttner, Anderlecht'te 16 maçta 1 gol atıp, 3 asist yaptı.

Beşiktaş, Büttner Transferi için Dinamo Moskova ile Anlaştı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Büttner Transferi için Dinamo Moskova ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement