Menderes'te Doğa Yürüyüşleri Başladı - Son Dakika
Güncel

Menderes'te Doğa Yürüyüşleri Başladı

Menderes Belediyesi tarafından ilçenin doğal güzelliklerini keşfetmeye yönelik düzenlenen doğa yürüyüşleri Efemçukuru yürüyüşüyle başladı.

31.10.2015 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Pazar günleri doğa yürüyüşleri başlatıldı. Etkinlik kapsamında ilçenin farklı bölgelerine yürüyüşler düzenleniyor. Doğal güzelliklerin keşfedilmesini de amaçlayan gezilerin ilki Efemçukuru'na düzenlendi. Toplam 7 kilometrelik parkur Efemçukuru mevkiinden başladı. Kavacık köyünde mola verilmesinin ardından devam eden yürüyüş varış noktasında son buldu.

Spor yaparak güzellikleri keşfediyoruz

Etkinlikle alakalı konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,"Doğa yürüyüşlerimizin ilkini Efemçukuru'na gerçekleştirdik. İlçemiz doğal güzelliğiyle farklı bir zenginliği de içerisinde barındırıyor. Tarihiyle, mavisi ve yeşiliyle ayrı bir özelliğe sahip Menderes. Bu güzellikleri yerinde görmek ve spor yapmak adına doğa yürüyüşlerimizi gerçekleştiriyoruz. Pazar günleri düzenlediğimiz yürüyüşlerimize herkesi bekliyoruz. Gelin Menderes'in güzelliklerini spor yaparak keşfedin" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Menderes'te Doğa Yürüyüşleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement