Merakla Beklenen 'Kara Para Aşk'tan İlk Görüntüler - Son Dakika
Magazin

Merakla Beklenen 'Kara Para Aşk'tan İlk Görüntüler

Merakla Beklenen \'Kara Para Aşk\'tan İlk Görüntüler

Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek, çok yakında ATV'de yayınlanacak olan 'Kara Para Aşk'la ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

03.02.2014 16:03  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek, çok yakında atv'de yayınlanacak olan 'Kara Para Aşk'la ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Dizi ekibi önceki gün işbaşı yaptı. Büyüküstün, bölüm başı 65 bin lira kazanacağı yeni dizisinin çekimleri için önceki gün Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaydı.

İŞTE DİZİDEN İLK GÖRÜNTÜLER!

CEP TELEFONLARI TOPLATILDI

Mezarlık içinde yoğun güvenlik önlemleri alınarak gizlilikle yürütülen çekimlerde, görüntü alınmaması için tüm set çalışanlarının cep telefonları bile toplandı. Mezarlığın çeşitli yerlerinde tüm gün süren çekimler için kamera karşısına geçen oyuncu, yeni imajıyla ilk kez görüntülendi.

Öğleden sonra sete gelip özel karavanında ısınıp makyajı yapılan oyuncunun birkaç kez yapılan yakın çekimlerde oldukça üşüdüğü görüldü. Kafasındaki beyaz renkli beresiyle mezarların içinde çekilen sahnede Büyüküstün'ün senaryo gereği ölen babasının mezarında gözyaşı döktüğü görüldü.

Yaklaşık dört saat süren mezarlık sahneleri havanın erken saatte kararmasıyla son bulurken, yapımcı Kerem Çatay'ın ilk çekim gününde set ekibini yalnız bırakmadığı da gözlerden kaçmadı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Merakla Beklenen 'Kara Para Aşk'tan İlk Görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement