Meriç Köprüsü de Aydınlanacak - Son Dakika
Yerel

Meriç Köprüsü de Aydınlanacak

Meriç Köprüsü de Aydınlanacak

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tunca Köprüsü’nden sonra Meriç Köprüsü’nün de aydınlatmasının Ağustos ayında yapılacağını söyledi.

03.08.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tunca Köprüsü'nden sonra Meriç Köprüsü'nün de aydınlatmasının Ağustos ayında yapılacağını söyledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Meriç Köprüsü'nün aydınlatılmasının sağlanacağını belirten Vali Şahin, "O köprünün de aydınlatılmasına ilişkin projeyi devreye sokuyoruz. Onun da parasını şu anda temin etmiş durumdayız. Onun yanı sıra harıl harıl Selimiye Camii için para bulmaya çalışıyoruz. 2-3 günde 150 bin lira para ancak bulabildik. Bu işi de halledeceğiz. Ben bu işin sonunu getireceğim. 30 Ağustos tarihi itibarı ile Meriç de çok daha farklı bir şekilde aydınlanmış olacak. Köprüde çok güzel ve mükemmel bir aydınlatma olacak. İnşallah yıllarca yapılamayan aydınlatma orada da olmuş olacak" dedi.

"TUNCA KORUMA ALTINA ALINDI"

Vali Şahin, DSİ tarafından Tunca Nehri'nde de rutin temizlik çalışması yapıldığı belirterek, nehir kenarlarına ferforje demir korumalık takılacağını ve bir kısım yerlerde bunların takılmaya başlandığını söyledi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meriç Köprüsü de Aydınlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement