Meriçli Belediye Başkanlarından Vali Şahin'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Meriçli Belediye Başkanlarından Vali Şahin'e Teşekkür Ziyareti

Meriçli Belediye Başkanlarından Vali Şahin\'e Teşekkür Ziyareti

Edirne’nin Meriç ilçesine bağlı Küplü ve Subaşı Belde Başkanları, Meriç Kaymakamı M. Nurullah Karaman ile birlikte Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’i ziyaret ederek taşkın sırasında yazlık ve kışlık seddelerin güçlendirilme çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

10.02.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Meriç ilçesine bağlı Küplü ve Subaşı Belde Başkanları, Meriç Kaymakamı M. Nurullah Karaman ile birlikte Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret ederek taşkın sırasında yazlık ve kışlık seddelerin güçlendirilme çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Meriç Kaymakamı M. Nurullah Karaman ile Küplü Belediye Başkanı Salih Derin, Subaşı Belediye Başkanı Hasan Çatalkaya ve Küplü Belediye Meclis üyesi İlhan Bildik, Vali Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti. Ziyarette Meriç Nehri'nde meydana gelen taşkınlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunulurken, bundan sonra olabilecek taşkınlarda alınacak önlemler konusunda görüş alışverişinde bulundu. Küplü ve Subaşı Belediye Başkanları, yazlık ve kışlık seddelerin yükseltilmesi çalışmaları dolayısıyla Vali Şahin'e teşekkür etti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meriçli Belediye Başkanlarından Vali Şahin'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement