MERİNOS AKKM Yetkililerinden Bursa Dinamiklerine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

MERİNOS AKKM Yetkililerinden Bursa Dinamiklerine Ziyaret

MERİNOS AKKM Yetkililerinden Bursa Dinamiklerine Ziyaret

Atatürk Kongre Kültür Merkezi Yöneticisi Birgül Yıldız Günay ve yetkililer, yerel yöneticilerden sivil toplum kuruluşlarına kadar şehrin tüm dinamiklerini ziyaret etti.

27.04.2016 14:03  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi'nin turizm ve ulaşım noktasında yaptığı yatırımlar ve projelerle Bursa turizmi atağa kalkarken, Merinos AKKM de Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin vizyonu doğrultusunda tanıtım çalışmalarına devam ediyor. Merinos AKKM Yöneticisi Birgül Yıldız Günay ve yetkililer, ilk olarak Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

Merinos AKKM´nin vizyonu, misyonu, ağırladığı programlar, fiziksel yapısı hakkında bilgi veren yetkililer, Vali Karaloğlu'nun tavsiyelerini ve fikirlerini not aldı. Yetkililer, bu kapsamda Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay'ı, Vali yardımcılarını, emniyet müdürlüğünü, iş dünyasını, Türsab'ı, otelleri, kamu kurumlarını, meslek odalarını, eğitim kurumlarını, turizm profesyonellerini, kongre düzenleyici firmaları, üniversiteleri, kamu hastanelerini, özel hastaneleri, dernekleri, sivil toplum kuruluşlarını da tek tek ziyaret ederek işbirliği noktasında istişarelerde bulundu. Bursa'da kongre turizminin orta ve uzun vadede nasıl geliştirileceği konusunda kurum ve kişilerden görüşlerini alan Merinos AKKM yetkilileri, bilinmesi gereken konularda da bilgi paylaşımında bulundu.

Yapılan görüşmelerden çıkan sonuçları rapor haline getiren Merinos AKKM yetkilileri, daha sonra bu bilgileri Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MERİNOS AKKM Yetkililerinden Bursa Dinamiklerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement