Merkez Yeniköy Sorunsuz - Son Dakika
Yerel

Merkez Yeniköy Sorunsuz

Merkez Yeniköy Sorunsuz

Bu sezon Aydın Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Merkez Yeniköyspor, hafta sonunda Kuşadasıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

26.09.2014 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon Aydın Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Merkez Yeniköyspor, hafta sonunda Kuşadasıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezondan cezaları devam eden Sercan ve Altan dışında eksik oyuncusu bulunmayan Merkez Yeniköyspor'da moral-motivasyon üst düzeyde. Merkez Yeniköyspor'un antrenörü Rifat Özdemir, Süper Amatör Lig'de Aydın'ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi. Kuşadasıspor ile oynayacakları karşılaşmayı düşündüklerini belirten Özdemir, "Moral ve motivasyonumuz üst düzeyde. Yöneticilerimizin ilgisi memnun ediyor. Pazar günü, güzel bir maç oynayacağımızı düşünüyorum. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi.

Bu sezon ilk kez Aydın Süper Amatör Küme'de mücadele edecek olan Merkez Yeniköyspor'un kaptanları Serdar Özdemir ve İsmail Arslan, mütevazi kadrolarıyla başarılı olmak istediklerini söyledi.

İki sezon üst üste şampiyonluk sevinci yaşayan Serdar ve İsmail, "Mütevazi ama ciddi bir ekip kurduk. Sezon öncesi iyi hazırlandık. Takımımızın durumu şu anda iyi . Tamamen Kuşadasıspor maçına ve lige konsantre olduk. Aydınlıları Pazar günü oynayacağımız maçta yanımızda görme istiyoruz"dediler.

Amatör Süper Lig'in ilk sezonunda işlerinin kolay olmadığını bildiklerini ifade eden ikili, "Her maçımıza tabi ki galibiyet için çıkacağız. Kulübümüzün kültüründe galip gelme var. Ancak, yenemezsek yenilmeyeceğiz. Seyircimizle bütünleşerek ligi iyi yerde bitireceğimizi düşünüyoruz"diye konuştular. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merkez Yeniköy Sorunsuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement