Mersin Bildiriye İmza Atan Akademisyen Açık Havada Ders Verdi - Son Dakika
Güncel

Mersin Bildiriye İmza Atan Akademisyen Açık Havada Ders Verdi

Mersin Bildiriye İmza Atan Akademisyen Açık Havada Ders Verdi

Bildiriye imza atan akademisyen açık havada ders verdiMersin Üniversitesi'nde 'Bu suça ortak olmayacağız' bildirisine imza atan ve rektörlük tarafından da sözleşmesi yenilenmeyecek olan İletişim Fakültesi öğretim elemanı Galip Deniz Altınay, duruma tepki göstermek için çimlerin üzerinde öğrencilerine ders anlattı.

31.03.2016 19:42

Bildiriye imza atan akademisyen açık havada ders verdi

Mersin Üniversitesi'nde 'Bu suça ortak olmayacağız' bildirisine imza atan ve rektörlük tarafından da sözleşmesi yenilenmeyecek olan İletişim Fakültesi öğretim elemanı Galip Deniz Altınay, duruma tepki göstermek için çimlerin üzerinde öğrencilerine ders anlattı.

Çiftlikköy Yerleşkesi'nde bulunan Cumhuriyet Alanı'nın hemen yanındaki yeşil alan üzerine öğrencileri toplayan Galip Deniz Altınay, burada hem kendi fakültesinden hem de diğer bölümlerden gelen öğrencilere ders verdi. Altınay'ın dersini dinlemeye yaklaşık 50 kişilik öğrenci grubu katıldı. Bazı akademisyenler de Altınay'a destek vermek için öğrencilerle birlikte dersi dinledi.

37 yaşına kadar akademik alanda görevini sürdürdüğünü ifade eden Altınay şunları söyledi:

"Bu sürece ilişkin yürütmeyi durdurma davalarını açmış durumdayız. Bu davaların neticelerini belirli bir süre bekleyeceğiz. Bu sürede de kendi aramızda dayanışma fonları oluşturmuş durumdayız. Özellikle işten çıkarılan akademisyenlere yönelik olarak hem Mersin bazlı olarak hem de ulusal bazlı olarak bir takım fonlar var. Cüzi miktarlarda da olsa hayatımızı devam ettireceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Bildiriye İmza Atan Akademisyen Açık Havada Ders Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement