Mersin'de Fırtına Balıkçı Teknelerini Batırdı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Fırtına Balıkçı Teknelerini Batırdı

Kentte etkili olan fırtına nedeniyle balıkçı barınağındaki çok sayıda tekne kullanılamaz hale geldi Gülnar'da 30 küçükbaş hayvan telef olurken, Erdemli ilçesinde ise sahildeki kafeteryalar zarar gördü.

06.01.2015 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de dün geceden beri etkili olan fırtına, balıkçı barınağındaki çok sayıda teknenin kullanılamaz hale gelmesine neden oldu.

Kentte fırtınayla birlikte etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Yağış dolayısıyla, ev ve iş yerlerini su bastı.

Metrekareye 64 kilogram yağışın düştüğü kentin merkezindeki bazı ana caddeler sular altında kalırken, etkili fırtına nedeniyle Mersin Balıkçı Barınağı'ndaki çok sayıda tekne, sandal ve yat battı.

Balıkçılar, "ekmek teknelerini" kurtarmak için uzun uğraş verirken, belediye görevlileri de sulara gömülen tekneleri kurtarmak için çalışma başlattı.

Erdemli ilçesinde ise fırtına nedeniyle sahildeki mendirekler ve kafeteryalar zarar gördü. Yağmurla taşan dereler ise dağlardan kopan odun parçalarını kent merkezine getirdi. Çok sayıda kişi de bu odunları toplayarak kurutup yakmak için evine götürdü.

Öte yandan, Gülnar ilçesinde dün gece yaşanan su baskını nedeniyle Hasan Yanarsönmez'e ait ev tamamen kullanılmaz hale gelirken ahırda bulunan 30 küçükbaş hayvan telef oldu. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin'de Fırtına Balıkçı Teknelerini Batırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement