Mersin'de Kamyonlarla Kar Taşıyıp Festival Düzenlediler - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Kamyonlarla Kar Taşıyıp Festival Düzenlediler

Mersin\'de Kamyonlarla Kar Taşıyıp Festival Düzenlediler

Mersin'de kamyonlarla kar taşıyıp festival düzenlediler Mersin'de bir AVM geleneksel hale getirdiği kar festivali için Toros Dağları'ndan kamyonlarla kar taşıttı.

05.02.2016 19:07

Mersin'de kamyonlarla kar taşıyıp festival düzenlediler

Mersin'de bir AVM geleneksel hale getirdiği kar festivali için Toros Dağları'ndan kamyonlarla kar taşıttı.

Karın hiç yağmadığı kent merkezinde vatandaşları karla buluşturmak için Toros Dağları'ndan getirilen 4 kamyon dolusu kar, Atıf Yılmaz Meydanı'ndaki alana yerleştirildi. Karlardan oluşturulan platforma akın eden çocuklar, kar topu oynayarak doyasıya eğlendi. Ailelerin de kar topu savaşına eşlik etmesi ile birlikte eğlenceli dakikalar yaşanırken, çocuklara özel yarışmalar düzenlendi.

21 DERECE KAR KEYFİ

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen festivalde ilk kez kar gören çocuklar karlar içinde yuvarlanarak oynarken, özel olarak hazırlanan çadırda da sanal snowboard yaptı. 21 derecelik sıcaklıkta kar keyfi yaşayan Mersinliler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi. Yarıyıl tatiline özel olarak hazırlanan etkinlik renkli görüntülere sahne olurken, özel kar makinesi ile oluşturulan kar yağışı altında yetişkinler de çocuklar gibi eğlendi.

Forum Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Adem Erol, okulların tatil olması nedeniyle çocuklara farklı bir eğlence sunmak istediklerini söyledi. Erol, "Kentimizde bugüne kadar karı görmeyen çocuklar var. Toros Dağları'ndan 4 kamyon kar getirdik ama etkinlik 3 gün devam edeceği için getirmeye devam edeceğiz. Hava şartları el verdiği sürece de bu etkinliği sürdürmeye çalışacağız" diye konuştu.

Yoğun ilgi gören festival, 7 Şubat'a kadar devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Kamyonlarla Kar Taşıyıp Festival Düzenlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement