Mersin'de Öğretmenin Eski Kocası Tarafından Öldürülmesi - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Öğretmenin Eski Kocası Tarafından Öldürülmesi

Bir süre ruhsal tedavi gördüğü öğrenilen zanlının ifadesinde eski eşini yeniden birlikte olamadıkları için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

10.12.2014 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anaokulunda öğretmenlik yapan eski karısını, okul önünde boğazını keserek öldüren zanlı, yakalandığı Erdemli ilçesinden Mersin Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Emniyet Müdürlüğüne elleri kelepçeli getirilen dershane öğretmeni İsmail Ö, gazetecilerin "Pişman mısınız" sorusu üzerine ağladı.

Zanlının, emniyetteki ifadesinde, boğazını keserek öldürdüğü eski eşi Yasemin Çetiner'i (42), çok sevdiğini, yeniden birlikte olamadıkları için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Öte yandan Çetiner'in İsmail Ö. ile evli olduğu sırada Adana'da bir polis merkezine aile içi şiddetten şikayette bulunduğu ve daha sonra koruma kararı çıkartıldığı öğrenildi. Koruma kararının yaklaşık 6 ay önce sona erdiği ancak Çetiner'in yeni bir karar için başvuruda bulunmadığı bildirildi.

Bu arada, İsmail Ö'nün ise Adana'da bir süre ruhsal tedavi gördüğü belirtildi.

Anaokulu öğretmeni Yasemin Çetiner, (42), okul çıkışı oğluyla yürüdüğü sırada Adana'da özel bir dershanede öğretmenlik yapan eski eşi İsmail Ö. tarafından bıçaklı saldırıya uğramış, boğazı kesilen Çetiner, ambulansla hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetmişti. Otomobille kaçan zanlı polis ekiplerince Erdemli ilçesinde yakalanmıştı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin'de Öğretmenin Eski Kocası Tarafından Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement