Mersin'de Yolcu Otobüsünün Yanması - Son Dakika
Yerel

Mersin'de Yolcu Otobüsünün Yanması

Hareket halindeyken motor kısmından alev alarak yanan otobüs, bir yolcu tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

10.01.2015 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus ilçesinde hareket halindeyken motor kısmından alev alarak yanan otobüs bir yolcu tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Alev alması sonucu kullanılamaz hale gelen Mustafa Ayhan idaresindeki 27 L 1484 plakalı şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüsün yanmasını, yolculardan Denizlili Hakan Özer (30) cep telefonuyla görüntüledi.

Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolculuğa çıktıkları andan itibaren otobüste kötü bir kokunun olduğunu, şoför ve muavini defalarca uyarmalarına rağmen kokunun balatadan kaynaklandığının kendilerine söylendiğini anlattı.

Şoförün yolculara sürekli "endişelenmemeleri" gerektiğini söylediğini ifade eden Özer, şöyle konuştu:

"Sabah saatlerinde koku dayanılmayacak bir hal aldı. Yine şoför 'balatadadır' diyerek bizleri susturdu. O anlarda ise aracın içine duman dolmaya başlayınca otobüs şoförünü zorla durdurarak tüm yolcular bir anda aracı boşalttık. Yine aynı anda otobüsün arkasındaki motor kısmından alevler yükselmeye başladı ve otobüsü alevler sardı. Canımızı zor kurtardık. Birçok yolcu sinir krizleri geçirdi. Panik ve korku yaşadık. Araçtan hiçbir kimse bagajını kurtarmaya fırsat bulamadı. Hepsi gözümüzün önünde cayır cayır yandı."

Özer'in cep telefonuyla çektiği görüntülerde, yolcuların panikle kaçması ve otobüsün yanması görülüyor.

Olay

Mustafa Ayhan idaresindeki 27 L 1484 plakalı şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüs, bugün TEM Otoyolu Pozantı-Tarsus istikameti Damlama mevkisinde motor bölümünden alev almış, 45 yolcunun tahliye edildiği otobüs yanmıştı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmayla söndürülen yangında otobüs kullanılamaz hale gelmişti. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin'de Yolcu Otobüsünün Yanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement