Mersin Hantaş Sportif İkinci Yarıdan Umutlu - Son Dakika
Spor

Mersin Hantaş Sportif İkinci Yarıdan Umutlu

Mersin Hantaş Sportif İkinci Yarıdan Umutlu

Erkekler Hentbol Süper Lig takımlarından Mersin Hantaş Sportif, Maliye Milli Piyango maçıyla ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

16.01.2015 10:12  Güncelleme: 16:06

Sportif direktör Osman Özoğlu, lige maddi sorunlar nedeniyle sıkıntılı başladıklarını belirterek, daha sonra bunları aşarak toparlandıklarını söyledi.

İlk yarıyı 3 galibiyet, bir beraberlik ve 9 mağlubiyetle 7 puan toplayarak 13. sırada tamamladıklarını anımsatan Özoğlu, "Zor durumda çıktığımız birçok maçı kazanabilecek durumdaydık ancak olmadı. Kötü günler artık geride kaldı. Devre arasında iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Transfer yapmadık ama oyuncularımızın uyumunu daha da artırdık" dedi.

Bu hafta sonu sahalarında yapacakları maçla ikinci yarıya başlayacaklarını dile getiren Özoğlu, "Maliye Milli Piyango maçıyla ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapıp devamını getirmek istiyoruz. Ligin ilk yarısında karşılaştığımız rakibimize, gençlerle sahaya çıkmamıza rağmen, 1 sayı farkla mağlup olmuştuk. Bu sefer kazanan taraf olmak istiyoruz. Güçlü bir ekiple karşılaşacağız ama kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mersin Hantaş Sportif İkinci Yarıdan Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement