Mersin Hentbol Galibiyete Hasret - Son Dakika
Yerel

Mersin Hentbol Galibiyete Hasret

Geçen sezon ligi 6. sırada bitiren, Türkiye Kupası'nda yarı final oynayan Mersin ekibi, maddi sıkıntılarla başladığı yeni sezonda ilk 3 maçta da galibiyet alamadı.

03.10.2014 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Mersin Hentbol, maddi sorunları nedeniyle sıkıntılı başladığı ligde ilk üç haftada galibiyetle tanışamadı.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Doğu Akdeniz'in hentbolda Süper Lig'de mücadele eden tek takımı olan Mersin Hentbol, bu sezon adeta mazisini arıyor.

Geçmiş yıllarda ligde gösterdiği başarılı maçlarla dikkatleri çeken, 2007-2008 sezonunda Türkiye Kupası'nı kazanan Mersin ekibi, geçen yılı da iyi bir performansla bitirdi.

Geçen sezon oynadığı 26 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik, 12 mağlubiyet alan ve ligi 26 puanla 6. sırada bitiren Mersin Hentbol, Türkiye Kupası'nda da yarı final oynama başarısı gösterdi.

Mersin Hentbol için bu sezon ise adeta büyük bir kaosla başladı. Maddi sorunlar yaşayan, bu sıkıntıları nedeniyle kadrosundaki birçok oyuncuyu elinde tutamayan mavi-beyazlılar, lige paf takım ağırlıklı bir kadroyla başlamak zorunda kaldı.

Ligde ilk maçını deplasmanda Maliye Milli Piyango ile oynayan Mersin Hentbol, genç oyuncularla iyi mücadele etmesine rağmen karşılaşmayı 28-27 kaybetti.

İkinci hafta ise Trabzonspor ile yine deplasmanda karşılaşan Mersin temsilcisi, bu maçta da 39-22 mağlup oldu. Dün oynanan 3. hafta maçında ise sahasında İstanbul Anafen Koleji'ne 34-25 kaybeden Mersin Hentbol, galibiyete hasret kaldı.

Öte yandan, Mersin Hentbol'da maddi sorunlara çözüm bulunamadığı için kulübü devredecek kişi arayışı da sürüyor. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin Hentbol Galibiyete Hasret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement