Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Yeni Sezon İçin 14 Transfer Yapmayı... - Son Dakika
Güncel

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Yeni Sezon İçin 14 Transfer Yapmayı...

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Yeni Sezon İçin 14 Transfer Yapmayı...

İlk etap kampına 27 kişilik kadroyla başladıklarını belirten Çalımbay, İlk etap kampına gelecek arkadaşlarımızla birlikte bu rakam 30'u bulacak.

14.07.2014 12:55

İlk etap kampına 27 kişilik kadroyla başladıklarını belirten Çalımbay, İlk etap kampına gelecek arkadaşlarımızla birlikte bu rakam 30'u bulacak. İdeal kadromuz en fazla 27 kişi olacak. Bir kaç transferimiz kaldı onları da en kısa tamamlayarak transferi kapatacağız. Daha sonra tam takım olarak ikinci etap Viyana kampında olacağız. Orada en büyük amacımız hazırlık kampları. Çünkü lige iyi bir şekilde hazır olmamız lazım. Bir an önce uyum sürecini atlatmamız gerekiyor. Bizi cok yoğun ve zorlu bir lig bekliyor. Hepsinin farkındayız ve bu yüzden iyi hazırlanmamız gerekiyor. Mersin İdman Yurdu asansör bir takım olmayacak, iyi bir takım olacak. İyi futbol oynayan bir takım olacağız diye konuştu.

Çalımbay taraftarıyla bütünleşen bir takım yaratmak istediklerini söyleyerek, açıklamalarına şöyle devam etti

Kendi sahasında taraftarıyla bütünleşip maçlardan iyi bir şekilde ayrılan bir takım olacağız. Mersin'de çok iyi bir taraftar olduğunu biliyorum. İnşallah bizler de onlara layık olacağız. Alacağımız oyuncularla ve oynayacağımız oyunla iyi bir takım olacağız. Lig gerçekten çok zor. İyi bir kadro yapıp ona göre hareket etmek gerekiyor. Mersin İdman Yurdu'nun kalıcı olması gerekiyor. Hedefimizde 14'e yakın transfer yapmak var.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Yeni Sezon İçin 14 Transfer Yapmayı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement